let op, nieuw!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Francis
10 September 2008 | Mexico, Colima
hallo allemaal!
ik ga binnenkort even een nieuw weblog proberen aan te maken, aangezien ik op deze maar heel weinig fotos kan plaatsen, en dat is wel minder. jammer maar helaas, misschien is het voor jullie ook een beetje lastig maar ik zal het proberen zo simpel mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat jullie me weer makkelijk kunnen volgen. jullie horen snel van me wat er veranderd!
besos, francis
besos, francis
10 September 2008 - 06:43
Bart:
Hej, misschien is het handig als je je foto's op fotoalbum.nl zet, en elke keer een linkje zet in het stukje dat je schrijft ^^
Kus -
11 September 2008 - 13:44
Saskia:
haai frans,
wat super gaaf dat je daar zit. sjeh vind het wel heel stoer van je hoor! toch maar gewoon gegaan!
super veel plezier! en geniet!
liefs saskia