Kikkerland - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Francis - WaarBenJij.nu Kikkerland - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Francis - WaarBenJij.nu

Kikkerland

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Francis

24 Augustus 2008 | Nederland, Nijmegen

Ik ben net een paar dagen terug van vakantie, zit nog half met mijn hoofd in Kroatië, Slovenië of Hongarijë, aan de heldere knalblauwe zee, in het warme zonnetje.. Of op een bootje met mijn vijf lieve reisgenootjes en Doris de grote leuke hond, de mooie plekken en de trouwe camper die ons een heel eind door Europa heeft gesleept.
Probeer dan maar eens weer terug te komen in het ritme van je 'normale' dagelijkse leven, en weer te wennen aan het klimaat van dit koude kikkerlandje. Alsof je daar zin in hebt.

Maar helaas, ik heb al lang genoeg zitten nagenieten van mijn vakantie, want zoveel dagen heb ik niet meer: het is tijd om weer wakker te worden..

Vandaag over precies twee weken zit ik rond deze tijd namelijk in het vliegtuig richting Guadalajara, Mexico. Daar zal ik rond 1 uur Mexicaanse tijd (7 uur vroeger dan onze tijd) aankomen, waarna ik met de bus nog zo'n 3 uur naar mijn eindbestemming Colima zal rijden.

Dit beeld spookt de afgelopen week vaak genoeg door mijn hoofd, ik word met de dag zenuwachtiger, maar echt doordringen doet het nog niet. Ik kan me gewoon echt niet voorstellen dat ik daar over twee weken al zit!

Toch heb ik me maar even aangemeld om mijn eigen weblogje bij te houden. Voor mij zal het een plekje om mooie, indrukwekkende, heftige, moeilijke, leuke ervaringen kwijt te kunnen, en voor jullie hopelijk een plekje waar jullie met plezier mijn stukjes zullen lezen en zo even met me meereizen naar de andere kant van de wereld... Als ik niet vergeet regelmatig een stukje neer te zetten dan ;) Ik zal mijn best doen!!

Onbewust ben ik denk ik toch al een beetje bezig met afscheid nemen, van bijvoorbeeld mensen die ik waarschijnlijk niet meer zal zien voor mijn vertrek, en langzaam aan pak ik wat verhuisdozen met spullen uit mijn kamer in.. Ik denk dat ik me stap voor stap steeds iets meer voorbereid.. Ook al wil ik er nog niet te veel over nadenken. Op dit moment wil ik namelijk alleen nog maar genieten, héél veel genieten van de lieve mensen om me heen, mijn vertrouwde plekken en de dingen die ik normaal doe.

Ja.. Nou ik het zo bekijk.. Ik ga toch nog maar even volop genieten van mijn 'normale' dagelijkse leven in dit koude kikkerlandje. :)

Jullie horen snel weer van me!

Liefs Francis

• 24 Augustus 2008 - 20:53

Elssss!:

Whaaaa meisssiee!!! Ik kijk nu al uit naar de stukjes die je GAAT! schrijven! nu al genoten van je stukje tekst.... alleeen gaat het bij mij ook meer doordringen dat we elkaar straks vet lang niet zien :'( das wel echt minder!! maaar komt helemaaal goed!!!! Daaarna halen we het gewoon echt in! en ik kom voor de tijd nog 2 x bij je logeeren!! ( zozo 2x in 2 wkn ;) ) heb heeel veel zin om je weer te zien! ( wow mis je nu al, net 1,5 maand niet gezien ofzo :P word nog wat ;) ) Hele Dikke Kus&Knuff voor mun lieve dinnetje ;) TvB! (K)

• 24 Augustus 2008 - 21:09

Janet Niesing:

He Francis!!!

Wat spannend !!!!! :) Ik ga je zeker regelmatig lezen hoop ik!!! En geniet nog zoveel mogelijk hier de komende weekjes nog...!!!

Veel liefs en alle goeds!!!!

Janet

• 25 Augustus 2008 - 07:51

Gerben:

Francis is on fiireee haha!
    Ik zal je weblog af en toe in de gaten houden om te zien of je nog leeft ,maar dat zal wel goed komen ! iig heel veel plezier daar en het gaat vast heel chill worden.

• 25 Augustus 2008 - 08:59

Iris:

Hoi Francis. Leuk dat ik ook mee mag genieten met je belevenissen in verweggistan!
    Hoe lang ga je weg en wat ga je daar precies doen?
    Ik ga zeker je stukjes lezen! Veel succes met de voorbereiding en heel veel plezier en succes daar!
    Liefs, Iris

• 25 Augustus 2008 - 09:17

Ferial:

Hee Francis!

Voor jou komt het nu ook allemaal heeeel dichtbij!! Spannend spannend...
    Ik vertek morgen nacht.. ben wel zenuwachtg, maar heb er ook heel veel zin in! We moeten zeker contact houden.. kunnen we ook stage en school dingen uitwisselen.
    Het is een heel gek besef he.. bij mij dringt het ook nog niet helemaal door.. weet niet wat voor te stellen.. Heel veel succes en plezier met het afscheid.. en alvast een goeie vlucht! Misschien tot in zuid-america!!hahaha
    Adios!!
    Bessos,
    ferial

• 25 Augustus 2008 - 09:47

Brandon:

Hey Francis! Heel veel plezier! Het gaat echt heel snel voorbij, dus vergeet niet te genieten daar :) Succes nog ;)

• 25 Augustus 2008 - 12:32

Annemieke:

Ik hoop je echt nog even te zien voor je naar Mexico gaat. Wie weet nog wel even met Dieuwertje en Marit.
    Liefs van Annemieke

• 25 Augustus 2008 - 12:58

HANNAH:

FRANCHISEEEE
    Wijfieeeee ik mis je wel hoor!!!!!jeetje onze vakantie was echt vet cool man en we moeten echt ff snel wat afspreken ( met mijn werkstukken lukt het trouwes nog steeds niet stomstomstom)
    ik vind je lief en groetjes aan jassie dikke zoen van hannah en doris en wouter

• 27 Augustus 2008 - 11:51

Heleen Schuld:

ha Frances,

Mag je weblog op de site van CTO? en zet je dan daarop interessante therapieverhalen, dat is een goede pr voor komende studenten! goede reis en veel succes daar.

groet Heleen

• 04 September 2008 - 10:35

Evelien:

Sow Fra!
    Wat een avontuur ga je aan! :D
    Is het voor stage CT?
    Het bevalt dus nog steeds? Goed zeg! Ik zit nu in mijn 2e jaar Pabo, maar moet me assessment nog doen voor het 1e jaar. Nu maar hopen dat ik t haal ;) haha..
    Nou ik wens je veel plezier, en geniet van iedere minuut!
    Kusjee x,
    Evelien
    (oud klasgenootje)

• 08 September 2008 - 12:54

Jol:

Fransje!!
    Je bent er al!! Hoe is het allemaal gegaan? Hoe bevalt t? Al kennisgemaakt met de kindjes? En heb je een beetje fatsoenlijke kamer/woonruimte? Ik ben echt benieuwd!
    Geniet ervan meissie, slechter weer dan hier kan haast niet ;)
    Dikke knuffel uit het koude kikkerlandje!
    xxx (K) Jol